Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι κάτοικοι του Αττάλου

Απαιτούν, «καμιά βεβαίωση των οφειλών από την κύρωση εφαρμογής του σχεδίου» και καλούν την Τρίτη, 12 Μαΐου, ώρα 7:00 μ.μ. σε συγκέντρωση στο παλαιό Δημαρχείο (απέναντι από την εκκλησία Αγίων Αναργύρων) που θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η ανακοίνωσή τους
ΚΑΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ
Δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς της διοίκησης του δήμου ούτε στις 100 δόσεις του υπουργείου οικονομικών,που έγιναν κατόπιν απαίτησης των δήμων όλης της Ελλάδας .
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ανάκληση όλων των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου .
Κανένα συμβιβασμό για βεβαίωση των οφειλών για τις εισφορές σε χρήμα και τις εισφορές γης σε χρήμα.
Να μην επιτρέψουμε στην διοίκηση του δήμου να μας ξεγελάσει βάζοντάς μας σαν δέλεαρ τις 100 δόσεις προκειμένου να υπογράψουμε τον εξώδικο συμβιβασμό με ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ των 189 € το τ.μ. και με αυτό τον τρόπο να δεχτούμε να βεβαιώσουμε μόνοι μας τις οφειλές γιατί με αυτή την ενέργεια σπάμε τον αγώνα μόνοι μας και αδυνατίζουμε την διεκδίκηση μας.

Δεν έχουμε να ωφεληθούμε τίποτε με αυτό τον διακανονισμό των 100 δόσεων διότι έτσι και άλλως οι εισφορές σε χρήμα έχουν με βάσει το νόμο 108 δόσεις και οι εισφορές γης σε χρήμα 72 δόσεις.
Για αυτό τον λόγο κανένας δεν πρέπει να φοβηθεί. Δεν συμβιβαζόμαστε: να βάλουμε μόνοι μας την υπογραφή μας για βεβαίωση των οφειλών.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΊΩΣΗ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ.
Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα στην παρέμβαση μας στο δήμο μας ανακοινώθηκε ότι θα δοθεί η έκπτωση του 20% στην εισφορά σε χρήμα, την οποία δικαιούμαστε με βάσει τον νόμο που ψηφίστηκε τον Δεκέμβρη αλλά ο δήμος αρνιόταν να τη πραγματοποιήσει, χρησιμοποιώντας διάφορα ψεύτικα τερτίπια.
Με την μαζική μας παρέμβαση σαν κάτοικοι καταφέραμε να ψηφίσει η Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και να διεκδικήσει την μη βεβαίωση των οφειλών από εισφορές και να στηρίξει το αίτημα μας για νομοθετική ρύθμιση μείωσης των εισφορών για τις πράξεις εφαρμογής που άργησαν να ολοκληρωθούν.
Επίσης καταφέραμε να προωθηθούν τα αιτήματά μας από την ΠΕΔΑ και στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που γίνεται αυτές τις μέρες.
Ήδη έχει συναντηθεί η συνέλευσή μας με το ΥΠΕΚΑ για να επιτευχθεί νομοθετική ρύθμιση. Θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις σε αυτή την κατεύθυνση.
ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ, ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΕΧΟΥΝ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/05 στις 7 μ.μ.
ΣΤΟ Π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (απέναντι από την εκκλησία)
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΤΤΑΛΟΥ - ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου