Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Τα «άκουσε» ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης από τους κατοίκους του Αττάλου – Αγίου Νικολάου (Φωτο -Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χθεσινή συγκέντρωση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος που πραγματοποίησαν οι κάτοικοι των περιοχών Αττάλου – Αγίου Νικολάου του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Μετά την άκαρπη προσπάθεια δύο μηνών και πλέον των αντιπροσώπων της Ανοιχτής Συνέλευσης των κατοίκων να γίνει συνάντηση με τον αρμόδιο για θέματα Περιβάλλοντος Αναπληρωτή Υπουργό Γιάννη Τσιρώνη ώστε να του εκτεθεί το θέμα, τελικά αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες. Παρά το ότι αρχικά υπήρξε άρνηση από μέρους του υπουργείου, η πίεση των κατοίκων έφερε αποτέλεσμα και ο υπουργός ενημερώθηκε για τα αιτήματα των κατοίκων.
Ο υπουργός αφού άκουσε τα επιχειρήματα που του εξέθεσαν οι αντιπρόσωποι των κατοίκων (δείχνοντας με τη στάση του ότι ήταν ανημέρωτος για το ζήτημα) δεν τοποθετήθηκε για το θέμα, δεσμεύτηκε, όμως, ότι θα εξετάσει άμεσα το όλο θέμα.
Να σημειωθεί ότι πριν από αυτή τη συνάντηση οι κάτοικοι είχαν αποστείλει υπόμνημα με πολλούς παραλήπτες και συναντήσεις με συμβούλους της πολιτικής ηγεσίας και τη νέα Γενική Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού.
Οι κάτοικοι διατράνωσαν τη απαίτηση τους για νομοθετική ρύθμιση που να δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει θέσει σε κίνδυνο το αγαθό της στέγης και δήλωσαν την αποφασιστικότητα τους να μην υποχωρήσουν μέχρι την δικαίωση του αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου