Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

O Καζαντζίδης στον Παπαστεφάνου (ΕΡΤ – 1981)

Σας προτείνουμε να δείτε από το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ, ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το καλλιτεχνικό έργο του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ σε παρουσίαση Γιώργου Παπαστεφάνου.
Ο Καζαντζίδης ερμηνεύει τα τραγούδια: «Γυρίζω απ’ τη νύχτα», «Μια καινούργια κοινωνία», «Άπονες εξουσίες», «Πάρε τα χνάρια μου» και «Ο γυάλινος κόσμος»
Επίσης, ακούγονται αποσπάσματα από τα τραγούδια: «Τώρα που φεύγω απ’ τη ζωή», «Η κοινωνία», «Δεν θα ξαναγαπήσω», «Μανούλα θα φύγω», «Τώρα που σ’ έχω ανάγκη», «Μες στης αγάπης μα το τζάκι», «Απόκληρος», «Ζιγκουάλα», «Τι θέλεις απ’ τα νιάτα μου» και «Υπάρχω»
Ακόμα: Η Χαρούλα Αλεξίου τραγουδά το «Τώρα που φεύγω απ’ τη ζωή» και προβάλλεται ένα απόσπασμα από την ταινία «Μεγάλοι δρόμοι» με τον Βασίλη Τσιτσάνη και τη Μαρίκα Νίνου στο τραγούδι «Της φτώχειας τα κουρέλια»


2 σχόλια:

  1. ρε φιλε, ενταξει το γνωριζουμε,το κατανοησαμε, ο Καζατζιδης ηταν ''μεγαλος΄΄,προσεφερε ανεπαναληπτες στιγμες σε δυσκολες εποχες..ομως εχεις φαει μεγαλο κολημα να ασχολεισαι δυο εβδομαδες με το ιδιο θεμα.σιγουρα δεν εχεις τιποτα αλλο να μας πεις,απο αυτα που τρεχουν καλε,και τοριξες στη δεκαετια του '60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που το κατανοήσατε, αλλά η δική μου πρόθεση δεν ήταν αυτή. Είναι ένα μικρό αφιέρωμα που θα κρατήσει μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου - κάντε λίγη υπομονή. Πέραν της σημερινής ανάρτησης που βρίσκεται στο site της ΕΡΤ τα υπόλοιπα αναρτώνται για να καταγραφούν και ηλεκτρονικά μιας και δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν. Όσον αφορά τις αναρτήσεις μας, μην ξεχνάτε ότι το blog μας είναι τομόνο που ενημερώνει επί της ουσίας για τα τεκταινόμενα στην περιοχή και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή