Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Σύσκεψη-συζήτηση των Κ.Ο.του ΚΚΕ

Δευτέρα 10 Οκτώβρη 2011 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Β' ΚΑΠΗ Αγ.Αναργύρων (πλ. Πλαπούτα)
Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ
Η δικαιολογημένη οργή που νιώθουν οι άνεργοι, οι μισθωτοί, οι αυτοαπασχολούμενοι, καθώς φτάνουν στα σπίτια τους τα επαίσχυντα χαράτσια που φορολογούν τη φτώχεια τους, πρέπει να μετατραπεί σε ορμητικό ποτάμι οργανωμένης άρνησης πληρωμής.
Κανένας δεν πρέπει να φοβηθεί και να σκύψει το κεφάλι. Η άρνηση πληρωμής είναι νόμιμη πράξη για τις λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια αλλά και χρέος και πράξη αλληλεγγύης για όσες οικογένειες ακόμα αντέχουν.
Το λαϊκό, μαζικό, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ μπορεί να ξεκινήσει από το όχι στα χαράτσια. Το μαζικό, οργανωμένο λαϊκό κίνημα πρέπει να αγκαλιάσει τις οικογένειες των ανέργων απαιτώντας μέτρα προστασία τους, τα σχολεία της αμάθειας και της ταλαιπωρίας για τα παιδιά μας, τα νοσοκομεία που η κατάσταση είναι τραγική και επικίνδυνη λόγω ελλείψεων, το κόψιμο βασικών φαρμάκων, τους παιδικούς σταθμούς με τα τροφεία και την έλλειψη φαγητού για τα παιδιά.
Οι Κ.Ο. Αγίων Αναργύρων - Καματερού του Κ.Κ.Ε. καλούν κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, μικρό ΕΒΕ, άνεργο, vα συσπειρωθούν και να ενισχύσουν τα σωματεία τους, τους φορείς στην γειτονιά.
Οργάνωση, αλληλεγγύη, πάλη τώρα και παντού! Να σωθεί ο λαός, όχι ο καπιταλισμός και τα μονοπώλια που οδηγούν στη φτώχεια, την καταστροφή και τους πολέμους.
Τέρμα στη μοιρολατρία, στις αυταπάτες. Λαϊκή οργάνωση και συμμαχία ενάντια στον κοινό εχθρό, τα μονοπώλια, την κυβέρνηση και τα κόμματα που τα υπηρετούν. Αυτοί ευθύνονται για την κρίση και το χρέος, αυτοί να πληρώσουν.
Είναι ώρα ο λαός να οργανώσει την αντεπίθεση του. Με ξεκάθαρο προσανατολισμό, για αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και διαγραφή του χρέους με Λαϊκή Εξουσία.
Όλοι στη σύσκεψη-συζήτηση τη ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10/2011 και ώρα 6:30μμ στο Β' ΚΑΠΗ Αγ.Αναργύρων (Πλαπούτα 2, Πλατεία Πλαπούτα)
Κ.Ο. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΎΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου