Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκέντρωση κατοἰκων στο «ΣΑΛΙΓΚΑΡΟ» για κεραία κινητής τηλεφωνίας


Οι κάτοικοι γύρω από την περιοχή της Πλατείας του «Σαλίγκαρου» συγκεντρώθηκαν για να οργανώσουν τη δράση τους για την απομάκρυνση δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας που έχουν εγκατασταθεί στη γειτονιά τους. Το λόγο πήραν αρκετοί κάτοικοι καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι που παραβρέθηκαν. Μαζεύτηκαν υπογραφές, εκδόθηκε ψήφισμα και αποφασίστηκε η δημιουργία ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα, ενώ αποφασίστηκε να γίνει παράσταση στον δήμαρχο και να ζητηθεί η σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου. Η κατάληξη της μαζικής αυτής συγκέντρωσης ήταν η πραγματοποίηση πορείας στον χώρο όπου είναι εγκαταστημένες οι κεραίες, όπου διακόπηκε και η κυκλοφορία της οδού Δημοκρατίας για ένα τέταρτο περίπου ως συμβολική πράξη διαμαρτυρίας.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την συγκέντρωση καθώς και το κάλεσμα των κατοίκων για τη συγκέντρωση

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 7:30 μ.μ. στην πλατεία «Σαλίγκαρο», Κωνσταντινουπόλεως & Κυπαρισσίας (κοντά στη γέφυρα του ΟΣΕ, στην Κωστή Παλαμά)
ΦΟΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ σε βάρος των παιδιών, των γονιών, όλων των γειτόνων. Η κυρία Ράπτη ιδιοκτήτης του κτηρίου που βρίσκεται στη γωνία ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2 και ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 320 εγκατέστησε ΤΗ ΝΥΧΤΑ, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, όταν η γειτονιά έλειπε διακοπές, τον θάνατο των κατοίκων της περιοχής Αγ. Αναργύρων, με κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
Οι κάτοικοι απαιτούν από την κυρία Ράπτη η οποία δεν κατοικεί στη γειτονιά μας, την απομάκρυνση των κεραιών που επιστημονικά σχετίζονται με λευχαιμίες ιδιαίτερα σε παιδιά. Σε ακτίνα 300 μέτρων βρίσκεται το 8ο Δημοτικό Σχολείο, η παιδική χαρά στο «Σαλίγκαρο» και σε 400 μέτρα το 8ο νηπιαγωγείο, το 12ο νηπιαγωγείο, ο 5ος Βρεφονηπιακός Σταθμός και το 4ο Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων. Δηλαδή, καθημερινά για 9 μήνες το χρόνο, ανεξάρτητα από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, περίπου 700 παιδιά που παίζουν στο σχολείο τους ή στην πλατεία θα βομβαρδίζονται με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ (7Η ΣΤΑΣΗ ΜΕΝΙΔΙΟΥ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου