Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα συγκέντρωση για την κεραία στον «σαλίγκαρο»

Οι κάτοικοι της περιοχής γύρω από τον «Σαλίγκαρο», μετά τη μαζική συγκέντρωση της προηγούμενης Κυριακής (7/9/2014) συναντήθηκαν με τον δήμαρχο όπου απαίτησαν να προβεί στις δικές του ενέργειες για το κατέβασμα των κεραιών και να προβεί στη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα, ενώ, παράλληλα, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους την Κυριακή 14/9/2014 στις 7 το απόγευμα.
Ακολουθούν η ανακοίνωση και το ψήφισμα των κατοίκων
ΦΟΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Τη ΝΥΧΤΑ, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, όταν η γειτονιά έλειπε διακοπές, εγκαταστάθηκε στο κτίριο που βρίσκεται στη γωνία των οδών Ξάνθης, Λεωφ. Δημοκρατίας 320 & Κομοτηνής κεραία κινητής τηλεφωνίας.
Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κατοίκων στην πλατεία του Σαλίγκαρου και ξεκίνησαν οι δράσεις μας για την απομάκρυνση των δύο κεραιών.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 7:00 το απόγευμα συγκέντρωση στην πλατεία του σαλίγκαρου για ενημέρωση και οργάνωση της πορείας των δράσεων μας.
ΕΞΩ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ τηλε-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Το ψήφισμα των συγκεντρωμένων της 7ης Σεπτεμβρίου 2014
ΨΗΦΙΣΜΑ
Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής Αγίων Αναργύρων και Καματερού που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 7/9/2014 στην πλατεία «Σαλίγκαρος» και υπογράφουμε παρακάτω, διαμαρτυρόμαστε για την ύπαρξη αυθαίρετων και παράνομων κεραιών, σε κτήριο της Λ. Δημοκρατίας 320, Κομοτηνής και Ξάνθης. Θεωρούμε τις κεραίες επικίνδυνες για την υγεία των κατοίκων, πολύ περισσότερο που σε μικρή απόσταση, μικρότερη από 300 μέτρα, λειτουργούν σχολεία και παιδική χαρά. Απαιτούμε την κατεδάφιση τους και ζητάμε από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και από κάθε αρμόδια αρχή, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απομάκρυνσή τους.
Ακολουθούν υπογραφές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου