Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Mαχητική και ενωτική απάντηση

Στη σημερινή μου ανάρτηση θα αναπαράγω την ανακοίνωση του Δ.Σ. του σωματείου από το χώρο δουλειάς μου:


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑΣ
Το σωματείο μας συμμετείχε στις 19 και 20 Οκτώβρη οργανωμένα στις απεργιακές κινητοποιήσεις, τις πορείες και την περικύκλωση της Βουλής..
Στο διήμερο αυτό που ακούστηκε περίτρανα η φωνή του κόσμου της εργασίας, οι εργαζόμενοι του ΚΑΠΕ συμμετείχαμε μαζικά με το δικό μας πανό και μοιράσαμε χιλιάδες ανακοινώσεις με τις θέσεις της γενικής μας συνέλευσης.
Η ενωτική μαζική παρουσία μας, σε συνδυασμό με τη διήμερη κατάληψη που προηγήθηκε, αποτελούν το έναυσμα για τους αγώνες των αμέσως επομένων ημερών, τόσο ενάντια στη επαπειλούμενη συγχώνευση όσο και στην ανατροπή γενικότερα της καταστροφικής πολιτικής κυβέρνησης και τρόικας.
Καταγγέλλουμε την κυβερνητική - αστυνομική βία, η οποία ξεδιπλώθηκε με τη χρησιμοποίηση της δολοφονικής επίθεσης τυχοδιωκτικών ομάδων τυφλής βίας, ενάντια στη περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και σε άλλους διαδηλωτές, με επακόλουθο τον θάνατο του διαδηλωτή – στελέχους του ΠΑΜΕ, Δημήτρη Κοτζαρίδη.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους συναγωνιστές του.
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα, μαζί με το υπόλοιπο εργατικό και λαϊκό κίνημα για να δώσουμε μαχητική, ενωτική απάντηση στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης, της τρόικας και όσων τη στηρίζουν.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Είναι επιτακτική ανάγκη, ανάγκη των καιρών το ΠΑΜΕ
    να έχει κάποια επικοινωνία και με άλλες δυνάμεις ρήξης και ανατροπής.Έχουμε ΠΌΛΕΜΟ πρέπει το μέτωπο
    να μεγαλώσει,τα αστικά κώματα προσπαθούν να συνεργασθούν εμείς τι κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή