Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Mαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ και στις απεργιακές συγκεντρώσεις!

Κάλεσμα από τις «ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις Καματερού», οι οποίες συναντώνται αύριο, Κυριακή, 23 Σεπτέμβρη και ώρα 11 π.μ. στο στέκι του Αγίου Τρύφωνα, πίσω από την εκκλησία.
ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Απεργία 26 Σεπτέμβρη
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ –ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, Ε.Ε. ΚΑΙ ΔΝΤ
Nα υπερασπιστούμε με αγώνες τα δικαιώματα μας
Η κυβέρνηση(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), τα αφεντικά της και τα συμφέροντα που υπηρετούν συνεχίζουν να λεηλατούν το λαό και τη χώρα. Μεγάλα τμήματα του κόσμου της δουλειάς αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Μιλάμε για την ίδια μας τη ζωή και τη ζωή των παιδιών μας. Πακέτο το πακέτο συρρικνώνουν μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις, επιδόματα ανεργίας, με την ακρίβεια τα χαράτσια και την φορομπηξία να συμπληρώνει τον εφιάλτη για τις λαϊκές οικογένειες.
Την ίδια στιγμή διαλύονται όλες οι κοινωνικές παροχές που οφείλει το κράτος στο λαό.Περίθαλψη και φάρμακο δυσπρόσιτα και ακριβά, τα παιδιά χωρίς παιδικούς σταθμούς, ελλείψεις δασκάλων, καθηγητών, θέρμανσης και υποδομών στα σχολειά των μαθητών και σπουδαστών μας.
Για το μόνο που νοιάζεται το κράτος είναι τα ξεπουλήματα, οι ιδιωτικοποιήσεις, η εξυπηρέτηση των ντόπιων ξένων αφεντικών τους, ενώ για το λαό έχει κηρύξει στάση πληρωμών.ΕΕ και ΔΝΤ, Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές ανακαλύπτουν καθημερινά ελλείμματα για να απαιτήσουν από τους υποταχτικούς τους τη συνέχιση της λεηλασίας της ζωής του λαού μας και της χώρας.
Και επειδή εργαζόμενοι και λαός αγωνίζονται και διαδηλώνουν, υπάρχει σε όλη την επικράτεια και σε πρώτη ζήτηση παρούσα η καταστολή των ΜΑΤ. Κλόμπ, δακρυγόνα, χημικά είναι τα επιχειρήματα του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Κουβέλη ενάντια στους αγωνιζόμενους απεργούς-διαδηλωτές στη χαλυβουργία, στην Ευκαρπία, στη Χαλκιδική, σε όλη τη χώρα. Τα δικαστήρια και οι νόμοι τους, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, το παρακράτος , η ναζιστική αλητοσυμμορία της χρυσής αυγής, Καρατζαφέρης και Καμένος, όλοι μαζί συμβάλλουν στη μαυρίλα της φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής.
Αλλά για τους εργαζόμενους και το λαό υπάρχει απάντηση! Δύσκολη αλλά ...ΥΠΑΡΚΤΗ! ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ! Συλλογικά και αποφασιστικά! Με όπλο την αλληλεγγύη! Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς στα σχολειά και τα πανεπιστήμια , ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ την πάλη μας. Οι άνθρωποι πάντα αγωνιζόταν γιατί πίστευαν σε ένα συλλογικό όνειρο-ότι η γή που δουλεύουν τους ανήκει, ότι ο ιδρώτας τους θα πληρώνεται με δικαιοσύνη, ότι θα υπάρχει σχολείο να γιατρέψει την άγνοια και φάρμακα να τρομάξει το θάνατο, ότι το σπίτι του θα φωτίζεται και το τραπέζι του θα γεμίζει, ότι είναι υπόθεση του λαού να κυβερνάει και να κυβερνιέται. Αυτοί οι αγώνες που μάτωσαν γενιές και γενιές εργαζόμενων, έδωσαν σε μας ότι έχουμε μέχρι σήμερα, ότι βιώσαμε και ζήσαμε. Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην δουλειά ,την παιδεία την υγεία . Εμείς δεν θα επιτρέψουμε, να μας μετατρέψουν στους εργαζόμενους σκλάβους του 21ου αιώνα, χωρίς μέλλον και αύριο, να ζήσουν τα παίδια μας μισή ζωή χωρίς όνειρα! 
Οι νίκες που έχουμε ανάγκη έρχονται μόνο μέσα από τον συλλογικό αγώνα, μέσα από τα σωματεία στα χέρια των εργαζομένων και όχι των γραφειοκρατικών ηγεσιών, από τις επιτροπές αγώνα τις συνελεύσεις των γειτονιών κάθε συλλογικότητα που δημιουργείτε από μας τους από κάτω, για το συλλογικό συμφέρον του λαού.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ! 
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ τους ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ για να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ την ΛΕΗΛΑΣΙΑ της ΖΩΗΣ μας!
Mαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ και στις απεργιακές συγκεντρώσεις!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου