Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Φασίστες, δεν μας τρομάζετε ούτε τόσο δα

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ
Οι θρασύδειλοι νεοναζί της ΧΑ έσκισαν το προεκλογικό πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ που ήταν αναρτημένο στο Γεροβουνό καθώς και πανό άλλων αριστερών κομμάτων. Σαν τους τυφλοπόντικες, μες στα σκοτάδια βγήκαν απ’ τις τρύπες τους, για πολλοστή φορά σκίζοντας τα πανό μας.
Δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Δείχνουν, ακόμα μια φορά, σε όλους ποιο είναι το πραγματικό τους πρόσωπο. Ενώ στα λόγια - δήθεν -  τα βάζουν με τα λαμόγια και το σύστημα, στην πράξη επιτίθενται σε όλους εμάς τους ανθρώπους, που όλο αυτό το διάστημα αγωνίζονται για τα δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων και όλων των ανθρώπων του μόχθου. Γιατί είναι πια σε όλους γνωστό ότι ή ΧΑ έρχεται να εξυπηρετήσει το πιο βαθύ σύστημα, του τραπεζίτες, τους εφοπλιστές και το μεγάλο κεφάλαιο, όπως έχει αποδείξει και από τους νόμους που ψηφίζει στη βουλή, από τους δεκάδες τραμπουκισμούς και δολοφονικές επιθέσεις ενάντια σε αγωνιστές και αριστερούς.

Δεν την είδαμε ποτέ να τα βάζει με μεγαλοεπιχειρηματίες που αφήνουν τους εργαζόμενους απλήρωτους. Δουλεύουν σε συνεργασία με τους εφοπλιστές προσπαθώντας να διαλύσουν τα σωματεία των εργαζομένων στα λιμάνια, οι οποίοι δεν τους φτάνει που δεν πληρώνουν φόρους, θέλουν και τους εργαζόμενους σκλάβους. Γι' αυτό απευθύνονται στη ΧΑ και στα δήθεν γραφεία εύρεσης εργασίας της.
Είναι συνεργάτες του μαύρου κυβερνητικού μετώπου, τα χαϊδεμένα παιδιά του καπιταλισμού, οι πολιτικοί σπαρμοί του Χίτλερ και των Ελλήνων ταγματασφαλιτών, δεν μας τρομάζουν.
Η έκρηξη του αντιφασιστικού κινήματος μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ανάγκασε τη συγκυβέρνηση Σαμαρά να σπάσει την ασυλία που παρείχε αστυνομία και δικαιοσύνη στη δολοφονική δράση της ΧΑ που κρατούσε χρόνια.
Δεν εφησυχάζουμε, οργανώνουμε τη κλιμάκωση του αντιφασιστικού κινήματος για να μπουν μια και καλή στις τρύπες τους.
Για να γίνουν αυτά στηριζόμαστε στη δύναμη των εργαζόμενων, της νεολαίας, που μαζί με τη πάλη τους για να ανατρέψουμε τις πολιτικές του κεφαλαίου ΕΕ και ΔΝΤ, δίνουμε τη μάχη να τσακίσουμε τους νεοναζί και να μην υπάρχει για αυτούς ούτε σπιθαμή γης.
Καλούμε την νεολαία το λαό να γυρίσουν μιά και καλή την πλάτη και στις εκλογές και να την στείλουν αυτοί και τα αφεντικά της στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, στον αγύριστο που λέει ο λαός μας.
Ψηφίζουμε αντιφασιστικά όπως αγωνιζόμαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου