Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10/05 ΚΑΙ ΩΡΑ 10 Π.Μ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ 

Πέρασαν 5 χρόνια από των μεγαλειώδη αγώνα για το κλείσιμο της χωματερής και το σταμάτημα της μεταφοράς της λυματολασπησ στην χωματερή των Λιοσίων.Και εκ των υστέρων έρχεται το κράτος να τιμωρήσει πρωτοπόρους αγωνιστές, ανάμεσα τους και η συναγωνίστρια Κυριακή μέλος της Επιτροπής Αγώνα Καματερού.
Γνωστή η μέθοδος, αφού τελειώσει ο αγώνας και λίγο πριν αποπνευσει ο χρόνος για δικαίωμα δίωξης ελπίζοντας να τούς βρει μόνους .
Οι συναγωνιστές δεν είναι μόνοι τους, δίπλα τους εινα όλοι αυτοί που βρέθηκαν στον δρόμο μαζί για το δίκαιο αίτημα του κλεισίματος της χωματερής των Λιοσίων και να μην γίνει ένα ακόμη θηριώδης έγκλημά εις βαρος των κατοίκων των περιοχών μας - η εναπόθεση της λυματολασπης στην χωματερή.
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ -Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10/05 ΚΑΙ ΩΡΑ 10 Π.Μ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου