Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Θα μας φάνε τα ποντίκια!


Πρόβλημα υγιεινής και καθαριότητας με το οικόπεδο, όπου παλαιότερα υπήρχε ο κινηματογράφος «Ντάλια»
Η υπομονή κατοίκων και επαγγελματιών δοκιμάζεται από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής. Όπως αναφέρουν σε επιστολή τους προς τη δημοτική αρχή, απαιτούν «έλεγχο, καθαριότητα και διασφάλιση της υγείας» τους, «στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην διασταύρωση των οδών ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ & ΑΠΩΝ ΑΝΑΡΓΎΡΩΝ και παράπλευρων δρόμων, από την εμφάνιση μεγάλου πλήθους τρωκτικών».
Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις τους προς τους αρμοδίους, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια με αποτέλεσμα η κατάσταση να χειροτερεύει. Στις 5-5-2011 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ. Ελαιοτριβάρη τοιχοκόλλησε επιστολή του προς τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου και νόμισε ότι «καθάρισε» με το έργο τους. Δώδεκα μέρες μετά, η αγανάκτηση των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής ξεχειλίζει.
Τελευταία τους ενέργεια η δημοσιοποίηση του προβλήματος με φωτογραφίες και την επιστολή που έστειλαν στον δήμαρχο Ν. Σαράντη και Αντιδήμαρχο καθαριότητας Γ. Ελαιοτριβάρη, αλλά και «Και προς πάσα υπεύθυνο του δήμου μας με αρμοδιότητα για την δημόσια υγεία της περιοχής» (!!!)
Δείτε τις φωτογραφίες... και τις επιστολές κατοίκων και αντιδημάρχου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου