Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ


Δωρεάν, σύγχρονοι, ασφαλείς και λειτουργικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλα τα παιδιά Να καταργηθούν τώρα τα τροφεία
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ: Κυριακή, 22 Μαΐου 2011, ώρα 5:30 μ.μ. στο Πάρκο Τρίτση (καταστήματα Natura)
Η Δημοτική αρχή του Νίκου Σαράντη «ξαναχτύπησε». Εντελώς αιφνιδιαστικά και εκτός ημερησίας διάταξης, στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εισηγήθηκε και αποφάσισε νέες αυξήσεις στα τροφεία που πληρώνουν οι γονείς στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Θυμίζουμε ότι τα τροφεία επιβλήθηκαν για πρώτη φορά στους σταθμούς των Αγίων Αναργύρων από τη δημοτική αρχή του Σαράντη, ενώ στο Καματερό από το 2003.
Τα συσσωρευμένα προβλήματα υποδομής και λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμούς, οι ελλείψεις κτηρίων, σε συνδυασμό με τις ελλείψεις σε μόνιμο και αναγκαίο προσωπικό, είναι το μόνο που δεν απασχολεί την δημοτική αρχή.
Η προγραμματισμένη για την Κυριακή συνέλευση των γονέων των σταθμών αποκτά ιδιαίτερη σημασία μπορεί να αποτελέσει την κινητήρια εκείνη δύναμη που θα επιβάλλει λύσεις προς όφελος των συμπολιτών μας, των παιδιών και των εργαζομένων στους σταθμούς. Απαιτείται να αναπτυχθεί ένα κίνημα γονέων, εργαζομένων αλλά και όλων των κατοίκων, συνθήκη που μπορεί να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική της δημοτικής αρχής.
Παρακολουθείστε τα βίντεο από την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου