Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Φορολογείστε τις βίλες σας! Όχι τα σπίτια μας!

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων
Ιλίου, Πετρούπολης, Αγίων Αναργύρων και Καματερού
Από Δευτέρα 18 του Φλεβάρη 2013, και κάθε Δευτέρα, στις 19.00, πραγματοποιείται συνέλευση στο στέκι της, Κ. Βάρναλη 66 στην Πετρούπολη (στάση Δημαρχείου -λεωφορείο A11 / Β11)
Η κυβέρνηση μαζί με την EE και το ΔΝΤ συνεχίζει τον πόλεμο ενάντια στους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους. Θα φορολογούνται ακόμα και οι μαθητές των 18 ετών και μάλιστα με «τεκμαρτό εισόδημα» 3.000 ευρώ (μόνο και μόνο επειδή ζουν).
Ο Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, Κος Μέργος, δήλωσε ότι ο βασικός μισθός (των 460 ευρώ καθαρά) είναι υψηλός και φρενάρει την ανάπτυξη. Αυτή είναι η ανάπτυξη που ονειρεύονται (τύπου Ινδίας και Κίνας) και έτσι φιλοδοξούν να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας, όπως λένε. Θα είμαστε όλοι εξαθλιωμένοι, και οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι, χωρίς διάκριση. Αντίθετα επιχειρηματίες, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι μένουν στο απυρόβλητο.
Η ανεργία και η φτώχια δεν είναι ντροπή. Είναι η άλλη όψη του πλούτου και της πολυτέλειας για τους λίγους! Λύση δεν είναι η απομόνωση και η μοιρολατρία αλλά η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, η οργάνωση και οι αγώνες για την ανατροπή της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού!
Εμείς οι άνεργοι διεκδικούμε, όχι ψίχουλα και ελεημοσύνες, αλλά ζωή με αξιοπρέπεια για μας και για όλους τους εργαζόμενους. Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε!
  • Κανένας φόρος νια τους άνεργους 
  • Επίδομα ανεργίας χωρίς προϋποθέσεις, για όλο το διάστημα της ανεργίας
  • Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (σφράγισμα - ανανέωση των βιβλιαρίων υγείας) για όλο το διάστημα της ανεργίας
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΛΙΟΥ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΎΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Κάθε Δευτέρα στις 19.00, συνέλευση στο στέκι της Κ. Βάρναλη 66 στην Πετρούπολη (στάση Δημαρχείου -λεωφορείο A11 / Β11)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου