Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αφιέρωμα στου Μάνο Ελευθερίου

H Γιώτα Νέγκα, o Μιχάλης Δημητριάδης, o Μπάμπης Στόκας, o Παύλος Καρποδίνης και άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού σήμερα στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού αίθουσα «ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ» (ΟΝΑΡ) , στις 19:30, σε μια βραδιά αφιέρωμα στον μεγάλο ποιητή, στιχουργό και βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών πεζογράφο Μάνο Ελευθερίου.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ίδιος ο δημιουργός, ο οποίος θα μιλήσει για «την περιπέτεια σ΄ αυτό το χώρο και το τόπο» όπως περιγράφει ο ίδιος την πενηντάχρονη δημιουργική εμπειρία της συγγραφής, αλλά και θα σιγοτραγουδήσει με τους παρευρισκόμενους τους δικούς του στίχους σύνθημα: «Ποιός τη ζωή μου, ποιός τη κυνηγά….»
Για να τιμήσουν τον Μάνο Ελευθερίου θα παραβρεθούν οι συνθέτες Χρήστος Νικολόπουλος, Γιάννης Σπανός, Ηλίας Ανδριόπουλος. Στην βραδιά που προλογίζει ο Στέλιος Ελληνιάδης, τη μουσική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Γκαβογιάννης και την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Λάζαρης. Συμμετέχουν επίσης οι καλλιτέχνες, Τζίνα Καλομοίρη, Θανάσης Παπαβασιλείου, Κική Γιαμπουρά, Ανδριάνα Κόλια και η Χριστιάνα Γαλιάτσου.
Δωρεάν προσκλήσεις θα διατίθενται: στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων - Καματερού (Λεωφ. Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι) στο παλιό Δημαρχείο Καματερού (Λεωφ. Φυλής 54, Καματερό), στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας (Λεωφ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα, Άγιοι Ανάργυροι), στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου» (Ηρώων Πολυτεχνείου 39, Άγιοι Ανάργυροι) και στο ταμείο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού αίθουσα «Μαρία Έλενα» (Αγίας Παρασκευής 40, Άγιοι Ανάργυροι) Πληροφορίες στα τηλέφωνα:213.2039980 -982 -911

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου