Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το wi-fi, ο Σαράντης και ο Σαμαράς

Σχόλιο της δημοτικής κίνησης «Αλληλεγγύη, η δύναμή μας» για την ανακοίνωση του Δήμου περί δωρεάν ασύρματου δικτύου wi-fi σε χώρους του δήμου μας: Στα χνάρια του γκουρού της εξαθλίωσης η διοίκηση Σαράντη
Πριν σας παρουσιάσουμε τα σχετικά με το σχόλιο της Αλληλεγγύης, θα περιοριστούμε σε μια μικρή υπενθύμιση ενός άλλου δελτίου τύπου του δήμου με ημερομηνία 7/7/2010 όπου μας ανακοίνωνε ότι «Το δωρεάν ασύρματο δίκτυο (WI-FI Hotspot) για όλους τους πολίτες είναι πλέον γεγονός στους Αγίους Αναργύρους...». Επίσης, στο ίδιο, μας ενημέρωνε για τις «...περιοχές οι οποίες καλύπτονται από συσκευές που επιτρέπουν και διαχειρίζονται την ασύρματη πρόσβαση των χρηστών στο internet (και) είναι: Το Δημαρχείο και η κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων (σε λειτουργία), Το Β΄ ΚΑΠΗ και η πλατεία Πλαπούτα (σε λειτουργία), Το 1ο Λύκειο και ο πεζόδρομος στην οδό Παπάγου (θα τεθεί σε λειτουργία σύντομα), Η πλατεία Άρη Βελουχιώτη (σε λειτουργία), Το Α΄ ΚΑΠΗ Ν. Πλαστήρα & Κλεισούρας (σε λειτουργία), Η πλατεία Κοκκινόπουλου (σε λειτουργία), Το Δ΄ ΚΑΠΗ στα Μυκονιάτικα (θα τεθεί σε λειτουργία σύντομα)...». Το γιατί δεν λειτούργησαν, όμως, ποτέ κανείς δεν μας εξήγησε... Τόσο καλά, με την «αποτελεσματική» και «εκσυγχρονιστική», όπως αρέσκεται να λέει, διοίκηση Σαράντη!!!
Ας δούμε τα «φρέσκα» νέα τώρα:
Οι δηλώσεις Σαμαρά: «Εγώ σήμερα μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα έχουμε στην Ελλάδα δωρεάν ασύρματο wi-fi internet. Σε όλη την Ελλάδα σ’ ένα χρόνο».

Η Είδηση: Μέσω των δήμων η υλοποίηση των παραπάνω, δηλαδή, δράσης για δημιουργία εθνικού δικτύου wi-fi (Δείτε ΕΔΩ)
Το δελτίο τύπου της διοίκησης Σαράντη: Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, ανταποκρίθηκε άμεσα σε επιστολή του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, που καλεί τους Δήμους να υλοποιήσουν το πρόγραμμα για δωρεάν ασύρματο internet, για όλους τους πολίτες. Περισσότερα εδώ...
Το σχόλιο της δημοτικής κίνησης «Αλληλεγγύη, η δύναμή μας»
Επειδή το σχόλιο μας σε ανάρτηση του Δημάρχου για "δωρεάν wifi στο Δήμο μετά από εντολή του υπουργείου" ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ και ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ, αναγκαζόμαστε να το επαναφέρουμε στη δημοσιότητα.
Εκτός από επαγγελματίες επικοινωνιολόγοι, ψεύτες και υποταγμένοι στα όποια θελήματα της Τρόικας και των μνημονιακών Κυβερνήσεων, η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΡΑΝΤΗ προβαίνει και στην αξιοποίηση μεθόδων (που παραπέμπουν σε εποχές χούντας και δικτατορίας) ΦΙΜΩΣΗΣ της ελεύθερης έκφρασης των απόψεων και των κριτικών που της ασκούνται.
Καλή σας μέρα κύριοι.
Υ.Γ. Και να ξέρετε ότι η δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο είναι αδιαπραγμάτευτη θέση της παράταξής μας, όπως και η υπεράσπιση και επέκταση των δημοσίων αγαθών σε όλο τους το φάσμα. Ο κόσμος όμως ζητάει δουλειά, και δυνατότητα να ζει μια αξιοπρεπή ζωή, κι εσείς του πουλάτε νούφαρα για μεταξωτές κορδέλες. Ακόμα. Αυτό ξέρατε, αυτό σας ένοιαζε, αυτό συνεχίζετε να εμπιστεύεστε.
Πηγή: Αλληλεγγύη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου