Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Απόπειρα εκφοβισμού μελών της ΚΝΕ στο 1ο Λύκειο Καματερού

Την απόπειρα εκφοβισμού μελών της ΚΝΕ, μαθητών του 1ου Λυκείου Καματερού, από χρυσαυγίτες καταγγέλλουν η Τομεακή Επιτροπή Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Δυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ.
Όπως σημειώνουν στην καταγγελία τους:
«Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καταγγέλλουν τους θρασύδειλους χρυσαυγίτες που απειλούν και προσπαθούν να εκφοβίσουν τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ στο 1ο Λύκειο Καματερού. Οι φασίστες αφρίζουν γιατί τα μέλη της ΚΝΕ είναι πρωτοπόρα στη μόρφωση και στον αγώνα, καλούν τους συμμαθητές τους να σηκώσουν κεφάλι ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Καταγγέλλουμε τους φασίστες, γιατί είναι μαντρόσκυλα του συστήματος και αυτό επιβεβαιώνεται και στο 1ο Λύκειο Καματερού. Οι φασίστες δε λένε τίποτα για το ότι οι εταιρείες κάνουν πάρτι μέσα στα σχολεία, οι εργαζόμενοι γονείς στενάζουν από την αντιλαϊκή λαίλαπα, ότι ο νέος νόμος διώχνει μαζικά και βίαια τα εργατόπαιδα από το σχολείο. "Κάνουν την πάπια" στα ναρκωτικά.
Οι φασίστες είναι με το σύστημα, δεν είναι "αντισυστημικοί".

Θέλουν "σιγή νεκροταφείου" μέσα στα σχολεία, να μη γίνονται συνελεύσεις, αγωνιστικές διαδικασίες. Το ίδιο κάνουν παντού στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές. Γι' αυτό προβάλλουν το άθλιο επιχείρημα που λέει "έξω τα κόμματα από τα σχολεία".
Μην παρασυρθεί κανείς από αυτήν την αντιδραστική προπαγάνδα. Έξω τα κόμματα, σημαίνει μέσα στα σχολεία όλες οι απαράδεκτες θεωρίες που οδηγούν τους μαθητές στην αποχαύνωση, στην αποστράτευση από τον αγώνα, στη μοιρολατρία, στην απογοήτευση, στα αδιέξοδα.
"Έξω τα κόμματα" από τα σχολεία στην πραγματικότητα σημαίνει έξω το ΚΚΕ. Αυτό γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αναδεικνύει τους αληθινούς ενόχους για τη δύσκολη κατάσταση που ζουν οι μαθητές και οι γονείς τους, καλεί σε αγώνα και συστράτευση για την ανατροπή του σάπιου καπιταλισμού. "Έξω τα κόμματα" από τα σχολεία σημαίνει μέσα η Χρυσή Αυγή, οι ναζιστές, οι εγκληματίες, οι μαχαιροβγάλτες, για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για το σύστημα, να χτυπάνε όποιον πάει να σηκώσει κεφάλι.
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ
Οι κομμουνιστές, όπως έκαναν πάντα, ούτε τώρα δεν θα φοβηθούν από τα ναζιστικά θρασίμια. Θα βάλουν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Όμως εδώ πρέπει ο καθένας να πάρει θέση. Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους της περιοχής, τους γονείς μέσα από το σύλλογό τους, τους εκπαιδευτικούς στο σύλλογο διδασκόντων, τους μαθητές με τις συλλογικές τους διαδικασίες να καταδικάσουν απερίφραστα και κατηγορηματικά τη ναζιστική, εγκληματική Χρυσή Αυγή και τις απειλές προς τα μέλη της ΚΝΕ».

Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου